Wellness Hotel Szindbád ***

Balatoni régió - Balatonszemes

Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes
  • Cím: 8636 Balatonszemes, Árnyas fasor 1
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes

A Wellness Hotel Szinbád Balatonszemesen, egy gyönyörű ősfás parkban, árnyas sétányokkal övezve várja Önt is egész évben.A Balaton déli partjának alig kétezer főt számláló csendes településén, Balatonszemesen nyitotta meg kapuit 2000-ben a Szindbád Wellness Hotel. Az árnyas fák ölelésében álló szálloda igazi paradicsom a felhőtlen kikapcsolódást, nyugalmat és felfrissülést keresők számára. Nyáron hamisítatlan balatoni hangulat, télen ellazulást és feltöltődést biztosító wellness részleg várja kedves Vendégeinket. Mindemellett a hotel – évszaktól függetlenül – kiváló helyszínéül szolgál konferenciák, céges találkozók és bulik, esküvők, csapatépítő tréningek vagy akár baráti összejövetelek lebonyolítására.

 

 

Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes

A 196 férőhelyes szálloda, 6 különböző méretű természetes fényű konferenciateremmel, 36 szobával, 24 apartmannal és lakosztállyal rendelkezik. Balatonszemes a Balaton déli partján, Balatonlelle és Balatonszárszó illetve Balatonőszöd között fekszik. Vasúton a Budapest-Nagykanizsa vonalon, közúton a 7-es főúton, illetve az M7-es autópályán közelíthető meg (távolsága Budapesttől 130 km).A 150 férőhelyes Szindbád Wellness Hotel 36 kétágyas szobája, 16 apartmanja és 8 lakosztálya családias és igényes kialakításának köszönhetően tökéletes biztosítéka az Önök megfelelő nyugalmának, pihenésének. Szobáink minibárral, telefonnal, televízióval felszereltek, egy részük egyedi légkondicionálóval ellátott.

Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes

A 150 férőhelyes Szindbád Wellness Hotel 36 kétágyas szobája, 16 apartmanja és 8 lakosztálya családias és igényes kialakításának köszönhetően tökéletes biztosítéka az Önök megfelelő nyugalmának, pihenésének. Szobáink minibárral, telefonnal, televízióval felszereltek, egy részük egyedi légkondicionálóval ellátott. Apartmanjainkban és lakosztályainkban külön nappali és hálóhelyiségek valamint konyha került kialakításra, így ezek különösen alkalmasak családok vagy baráti társaságok elhelyezésére.

Nagy komplex fűtött medence együttes, sodrófolyosóval, csúszdával, két külön védett gyermekrésszel, játszótérrel, étterem, konferenciatermek, bowling, tájfunasztal, csocsó, rex flipper, billiárd, 3 gép internethasználata.

 

Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes

 

 

Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes


Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes
  • Cím:8636 Balatonszemes, Árnyas fasor 1
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás